Social

#basarab #pasaj #trafic #circulatie

Circulatia pe sub Pasajul Basarab ar putea fi reluata dupa 15 septembrie

Circulatia rutiera pe arterele de sub ar putea fi reluata dupa 15 septembrie , a spus, sambata, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, in timpul vizitei pe care a facut-o la santierul pasajului impreuna cu edilul Romei, Giovanni Alemanno.

In cea de a doua zi a vizitei sale la Bucuresti, , Giovanni Alemanno, a mers impreuna cu Sorin Oprescu la santierul de la Pasajul . Edilul sef al Capitalei a spus ca lucrarile la Pasajul Basarab vor fi finalizate in acest an, iar circulatia rutiera pe sub pasaj ar putea fi reluata dupa 15 septembrie.

"Anul acesta se termina (Pasajul Basarab - n.r.), asa cum am promis. Se lanseaza acum deasupra Grivitei podul hobanat, dupa care se monteaza si se lasa in asteptare si incercare o perioada de timp, pentru ca nu e de joaca cu treaba asta", a declarat Oprescu, adaugand ca pana in prezent s-au executat lucrari in proportie de 85%.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea