Social

#tren # intercity # interregio # regio

Circulam cu Intercity, InterRegio si Regio

Noul mers al trenurilor a intrat duminica in vigoare si va fi valabil pana la data de 8 decembrie 2012.

Astfel, incepand de duminica, trenurile cu care vom circula, se impart, in functie de serviciile pe care le ofera, in trei noi categorii: Intercity (IC), InterRegio (IR) si Regio (R).

Noile trenuri vor circula in trafic international (70 trenuri internationale - 40 InterRegio , 4 Intercity si 26 Regio), cat si in trafic local (1.336 de trenuri - 28 Intercity, 198 InterRegio si 1.110 Regio).

Au aparut noi legaturi directe cu trenuri InterRegio, intre: Bucuresti - Bistrita, Bucuresti - Targu Mures, Bucuresti - Sibiu, Craiova - Brasov, Brasov - Sibiu, Bucuresti - Timisoara, Satu Mare - Constanta, Constanta - Brasov.

Preturile nu s-au schimbat pentru biletele la trenurile Intercity si Regio (fostele Intercity-uri si Personale), iar pentru trenurile InterRegio va fi practicat un tarif intermediar, situat intre tariful celor doua ranguri de tren Accelerat si Rapid.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea