Social

#circuit turistic #circuit turistic Floreasca #circuit turistic Tei

Circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei. Iata cum se vor transforma acestea

Primaria Capitalei a anuntat ca va organiza in curand o licitatie pentru contractarea unei firme care sa se ocupe de amenajarea circuitului turistic pe lacurile Floreasca si Tei, in cadrul unui program finantat din fonduri europene, a carui valoare se ridica la 14.593.724,13 de euro fara TVA.

In cadrul noului proiect se are in vedere construirea unor porturi pe insula Bordei, dar si alte obiective turistice ori lucrari de decolmatare a lacurilor Floreasca si Tei.

De asemenea, vor fi construite 12 debarcadere pentru ambarcatiunile mici de agremente si cele turistice, doua amfiteatre cu o capacitate de 240 de locuri fiecare, o sala polifunctionala de 360 de locuri, ce se va intinde pe o suprafata de 260 de metri patrati, dar si trei piscine si trei pavilioane pentru activitati culturale si de agrement.

Vor mai fi construite, totodata, patru kilometri de piste pentru biciclisti, iar intregul proiect va scoate pe piata sute de locuri de munca.

Sursa foto: inparc.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea