Social

Ciocolata, mai eficienta decat ceaiul

Ciocolata neagra , bogata in cacao, este mai eficienta in reducerea tensiunii arteriale decat ceaiul verde si cel negru, informeaza Reuters. In urma efectuarii unui studiu, participantii la experiment au consumat timp de doua saptamani produse pe baza de cacao. La final s-a constatat o scadere a tensiunii arteriale, similara celor care au luat medicamentele pentru combaterea hipertensiunii arteriale. Atat ceaiul, cat si cacaua contin polifenoli, o clasa de antioxidanti responsabili pentru efectul benefic in prevenirea bolilor cardiovasculare. Insa, cacaua contine un tip de polifenoli care nu se gaseste in ceai, respectiv procianidele, care actioneaza direct asupra vaselor sangvine.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.