Social

#castiguri loto #loto #milionar

Cine vrea sa fie milionar trebuie sa invete din experienta predecesorilor sai

Toata lumea vrea in ziua de azi sa castige un sac plin de bani pentru a trai o viata ca in reviste, o viata de poveste, fara a duce grija zilei de maine. Insa, pentru a realiza o astfel de bogatie, oamenii trebuie sa isi foloseasca creierul, norocul si implicit sa aplice o strategie simpla, care sa aduca cele mai mari castiguri. Fie ca este vorba despre un joc la loto, despre un joc de noroc, despre un pariu sportiv sau despre un concurs cu sanse reale de castig, oricine trebuie sa stie ca banii se castiga usor si se cheltuie la fel de usor.
Toata lumea vrea in ziua de azi sa castige un sac plin de bani pentru a trai o viata ca in reviste, o viata de poveste, fara a duce grija zilei de maine. Insa, pentru a realiza o astfel de bogatie, oamenii trebuie sa isi foloseasca creierul, norocul si implicit sa aplice o strategie simpla, care sa aduca cele mai mari castiguri. Fie ca este vorba despre un joc la loto, despre un joc de noroc, despre un pariu sportiv sau despre un concurs cu sanse reale de castig, oricine trebuie sa stie ca banii se castiga usor si se cheltuie la fel de usor.

 

O multime de oameni, tineri, adulti si seniori viseaza sa castige intr-o zi marele premiu al loteriei sau al unui concurs cu numere, insa, studiile recente au demonstrat ca doar aproximativ 5% dintre cei care joaca constant au sanse mari de castig. De regula, banii tot la bani trag, iar cei mai multi care au castigat premiul cel mare au avut o zi norocoasa, o zi plina de inspiratie sau pur si simplu le-a zambit soarta. In aceeasi acceptiune, numarul de milionari de pe globul pamanesc incepe sa creasca de la un an la altul.

Statut de milionar fara un efort major

Unii oameni ating statutul de milionar fara niciun efort, pentru ca primesc o mostenire in bani sau prin castigarea unor concursuri cu premii in bani, pe neasteptate. Insa, cei care primesc acesti bani sunt destul de norocosi sa mai detina bani, si, prin urmare, nu au de gand sa fie mai bogati decat sunt, continuand traditia de a transmite banii din generatie in generatie.

De fapt, studiile americane au demonstrat ca mai mult de 90% din totalul castigatorilor la loterie folosesc banii cumulati pentru o perioada de cel mult 10-15 ani, iar altii cheltuie toti banii in cateva saptamani sau luni de la castig.

Cu toate acestea, pentru persoanele care isi proiecteaza un plan de joc pentru a deveni milionari, bogati si frumosi sau pentru cei care anticipeaza o mostenire cu mult in avans se impune un mod si o planificare a modului in care sa dobandeasca suma de bani. De aceea, oamenii au concluzionat ca exista mai multe strategii utile pentru a deveni milionar.

Strategii utile pentru a deveni milionar

1. Pastreaza un ochi atent pe marele premiu. Unul dintre cele mai importante lucruri de tinut minte atunci cand se doreste castigarea banilor este de a nu se pierde concentrarea. Planurile cel mai bine stabilite, strategiile aferente vor esua daca se pierde din vedere scopul final, menit sa bata toate eforturile depuse.

2. Actioneaza cum este de cuviinta, urmarind acelasi motiv. Cu toate ca este important sa se mizeze pe un motiv stabil, este esential sa se persevereze in strategii, tehnici si obiective de supravietuire in ciuda esecurilor sau obstacolelor intampinate in timpul jocului. In cazul in care se impune renuntarea la alte mofturi, pentru a atinge rezultatul final, atunci, munca isi va merita toate eforturile depuse.

3. Se risca pentru acum si pentru atunci. In scopul de a creste un castig se impune asumarea unor riscuri si investitii. Riscurile trebuie planificate si calculate strategic, incat in cazul in care este vorba doar de o pierdere, sa fie numai in bani si nimic altceva ce ar putea distruge viata unei persoane.

4. Orice jucator la marele premiu al loteriei, al unui pariu sportiv sau al unei rulete norocoase nu trebuie sa devina lacom sau zgarcit. Adesea, in statele americane oamenii bogati sunt umanitari, iar din ceea ce castiga, impart si cu altii. Insa, filantropia nu este mai mult decat o recompensa pentru un moment, care ofera un sentiment de implinire si de satisfactie in raport cu generozitatea de a oferi bani altora care nu au. Planul de joc pentru a deveni un milionar convins nu consta tocmai in a face opere de caritate, ci se merge pe ganduri pozitive, incercari multiple, urmand acelasi scop, care va sprijini eforturile impuse de joc.

5. Documentatie multipla. Pentru cei care vor sa devina multimilionari sau cel putin milionari este de ajuns sa se afirme ca o buna implicare a timpului in strategii de joc loto, strategii de planificare al numerelor, de gestiune a valorilor ultimelor concursuri si a oamenilor care au castigat poate aduce miza cea mare. Analiza comportamentala, analiza factoriala si a vectorilor de interes ale unui joc de loto, unui joc de noroc sau pariu sportiv devin strategii extrem de competitive, dar reusite in dobandirea experientei necesare pentru a plusa miza castigului.

6. Oamenii trebuie sa traiasca viata la modul simplu. Participantii sau concurentii pentru marele premiu al loteriei sau al jocurilor televizate tip Bingo trebuie sa evite mentalitatea de a cheltui banii pe care ii vor castiga. Cel mai bun mod de a deveni milionar este de a investi castigul cumulat, de a salva castigurile si de a reinvesti in ceva, indiferent ca este vorba despre o afacere deja pe picioare sau despre o afacere noua. In acest caz, cea mai inteleapta abordare pentru a se bucura de profitul maxim o reprezinta si succesul de a trai cu cele necesare, de a se bucura de elementele naturale, fara a exagera asupra materialului, pentru a nu atinge statutul de clasa de mijloc intr-o secventa de viata.

Pentru cei care se afla in procesul de planificare al unei vieti de milionar, aceste obiceiuri aduc cele mai mari si garantate satisfactii, iar, aplicand acestea in viata de zi cu zi se asigura o stabilitate financiara optima, dar si sansa de a duce o viata fericita si implinita.

Cu alte cuvinte, pentru a deveni milionar, chiar cand este vorba de loteria nationala, jocuri de noroc sau alte concursuri cu premii in bani se spune ca este mult mai usor sa inveti din greseli, ceea ce inseamna ca drumul pana la succes poate fi extrem de lung, cu o multime de greseli costisitoare.

 Este important, ca aspirant la jackpot-ul cel mare, sa continui sa inveti din propriile esecuri si succesuri, sa iei in calcul ceea ce alti castigatori si milionari au multiplicat si invatat de-a lungul vremii, pentru ca propria ta strategie sa functioneze in cele mai optime conditii. Cu toate ca exista multe castiguri personale atunci cand vine vorba despre a experimenta, se poate salva timp, strategii si resurse prin acumularea obiceiurilor noi si de incredere, ce pot sa atraga castigul cel mare de partea ta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea