Social

Cine se bate pentru Primaria si CJ Cluj-Napoca

Opt contracandidati pentru Emil Boc si sase pentru Marius Nicoara s-au anuntat pentru “marea infruntare ” ce va avea loc in 1 iunie.

Cu zece zile inainte de inceperea oficiala a campaniei electorale pentru alegerile locale din 1 si 15 iunie, candidatii si listele partidelor clujene sunt, in mare proportie, finalizate. Opt clujeni vor incerca sa se lupte cu actualul edil, Emil Boc, pentru Primaria Cluj -Napoca, iar sase alti candidati se vor lupta cu Marius Nicoara pentru obtinerea presedintiei Consiliului Judetean (CJ). Toti sunt flancati de “cohorte” de candidati pe locurile din consiliile Local si Judetean.

Din partea PD-L, Florin Stamatian este primul pe lista pentru Consiliul Local (CL), acesta fiind urmat de Sorin Apostu, seful Directiei Tehnice din Primaria Cluj-Napoca. Locul trei este ocupat de Radu Moisin, iar pe patru se afla ex-liberalul Adrian Popa, actual viceprimar. Consilierii locali Nicoleta Postolache si Adrian Gurzau ocupa pozitiile cinci si sase, acestia fiind urmati de Ioan Suciu. (continuarea in Ziua de Cluj)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Ziua de Cluj

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea