Social

Cine merge cu metroul

Adult cu virsta cuprinsa intre 39 si 45 de ani, absolvent de liceu cu venit mediu sau pensionari in drum spre cumparaturi. Acesta este profilul calatorului autohton cu metroul, potrivit unui studiu recent al companiilor Euromedia&Beta Cons. Daca din punctul de vedere al sexului, pasagerii trenurilor subterane sint in raport echilibrat, 53% fiind femei si 47% barbati, din punctul de vedere al ocupatiei exista citeva trasaturi distincte. Astfel, in proportie de 27%, pensionarii sint cei mai frecventi utilizatori ai metroului, fiind urmati de salariatii cu studii superioare (12%), in numar egal cu elevii si studentii. Exista insa si 6% dintre manageri si 4% dintre proprietarii unei afaceri care folosesc serviciile Metrorex. O treime dintre calatori au venituri medii, 28% venituri mici , iar cu sapte procente mai putin, venituri mari si foarte mari. In ceea ce priveste virsta amatorilor de calatorii subterane, mai mult de jumatate dintre abonati sint adulti si tineri, si numai 16% depasesc 65 de ani. Studiile, pe de alta parte, reprezinta factorul de diferentiere dintre pasageri, mai bine de jumatate fiind absolventi de liceu, peste 25% absolventi de facultate si numai 19% au terminat doar ciclul primar.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.