Social

#cimitir #hunedoara #all inclusive

Cimitir de lux la Hunedoara. Bocitoarele sunt incluse

Un hunedorean a investit intr-un cimitir all inclusive, dupa model italian . In pachetul de servicii sunt inclusi si preotul si bocitoarele. Rudele raposatilor pot alege unde sa-l inmormanteze printre randurile de trandafiri sau la umbra unui tei sau a unui salcam.

Dupa ce a participat la o inmormantare in Italia, hunedoreanul Cosmin Bodrean si-a ingropat bunicul in Romania. Diferenta de calitate dintre serviciile italiene si cele autohtone l-a determinat pe acesta sa-si deschida un cimitir privat.

Pentru cimitirul Sfartul Gheorghe, investitorul a cheltuit cateva sute de mii de euro, iar pana acum a gasit 30 de clienti.

"Am venit in intampinarea crizei cu groapa in pamant, bordurata. Aceasta se vinde cu 1.500 de lei pentru doua persoane si automat este finantata de noi. Se pot intinde ratele pana la doi ani", a spus investitorul Cosmin Bodrean, citat de Realitatea.net.

Pentru cei care sunt dispusi sa plateasca peste 1.000 de euro, locul de veci poate fi plasat langa o aleie pietruita, incojurata de trandafiri, tei si salcami .

Cimitirul a fost gandit ca un parc si are o capacitate de 3.500 de morminte duble. Hunedoreanul ofera celor dispusi sa cheltuiasca mai multe mii de euro si posibilitatea transformarii cenusei celui drag intr-un diamant.


 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.