Social

Chivu se va opera la umar dupa EURO 2008

Capitan cu adevarat! euro cu Italia, Franta si Olanda.

Victor Piturca este multumit ca umarul lui Chivu nu va fi punctul slab al echipei nationalei la Campionatul European. "In momentul asta nu poate sa se mai opereze, poate doar obligat. Daca s-ar opera, nu cred ca ar mai reveni in timp util pentru Euro. Ar fi trebuit sa o faca acum trei saptamani, cand am avut o discutie cu el. Imi dadea planurile peste cap daca nu era in lot", a declarat selectionerul nationalei, Victor Piturca.

Dupa ce a dovedit spirit de sacrificiu, Cristi Chivu a mai scos la iveala o calitate: modestia. "Intrebati-l pe selectioner daca o sa ma cheme la Euro, in primul rand. In al doilea rand, daca ajung la Campionatele Europene, sa vedem daca o sa joc. Dupa Campionatele Europene ma voi opera", a afirmat capitanul echipei nationale, Cristi Chivu.

Cristi Chivu a suferit accidentarea la umarul stang in meciul lui Inter cu Napoli, acelasi la care se mai lovise si la amicalul nationalei cu Germania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea