Social

Chivu oscileaza intre Ronaldinho si Berlusconi

Campioana Spaniei vrea sa faca o afacere cu internationalul roman, care poate parasi Roma pentru doar opt milioane de euro, conform unei clauze contractuale care se activeaza pe 1 iulie 2006.

Cristi Chivu a fost unul dintre cei mai slabi jucatori la ultima partida disputata de AS Roma in campionatul Italiei. Cu toate acestea, internationalul roman este licitat de doua dintre cele mai mari cluburi ale Europei, AC Milan si Barcelona. Cotidianul calatan Sport a scris ieri, pe prima pagina, ca fundasul echipei AS Roma este principala prioritate a gruparii lui Ronaldinho pentru sezonul viitor, alaturi de Thierry Henry de la Arsenal.

Berlusconi santajeaza Roma

Operatiunea Chivu: Fundasul dorit pentru aparare: S-a renuntat la Andrade si Perea, iar Chivu ar putea veni pentru opt milioane de euro, titreaza Sport, la citeva zile dupa ce italienii notasera ca Silvio Berlusconi santajeaza clubul roman cu banii din drepturile TV pentru a obtine un autograf de la Chivu. Achizitionarea fotbalistului roman este considerata in primul rind o afacere, deoarece spaniolii au aflat ca exista o clauza contractuala, care intra in vigoare de la 1 iulie 2006, conform careia Chivu este liber sa semneze cu oricine ofera opt milioane de euro. Reamintim ca resiteanul s-a transferat de la Ajax Amsterdam la AS Roma pentru 18 milioane de dolari, contractul sau expirind in iunie 2008.

Chivu, comunitar de rang secund

Cristian Chivu este un jucator dupa care Barcelona suspina de mult timp, a notat Sport, subliniind ca antrenorul Frank Rijkaard il cunoaste perfect pe internationalul roman, care a jucat la Ajax-ul lui Ronald Koeman. Chivu nu va ocupa loc de extracomunitar, ca urmare a regulamentului pentru jucatori comunitari B.

Fundasul Romei a mai fost pe punctul de a se transfera la Barcelona, in vara anului 2003, dar pretul sau a fost atunci de 19 milioane de dolari, iar Barcelona nu a ajuns la un acord cu Ajax. Cotidianul catalan reaminteste ca doi candidati la presedintia Barcelonei, Jaume Llaurado si Lluis Bassat, l-au folosit pe roman in campania electorala. (V.D.)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea