Social

#studenti #chirie #facultate

Chirii mai mici pentru studentii care incep noul an universitar

Preturile cerute pentru inchirierea garsonierelor au scazut in ultimele luni in toate marile centre universitare. In Bucuresti si in Iasi s-au inregistrat cele mai mari scaderi, in timp ce la Cluj chiria a scazut mai putin.

Daca pana acum inceperea anului universitar aducea o crestere a chiriilor in toate orasele mari cu universitati multiple, in aceast an proprietarii sunt nevoiti sa accepte efectele crizei.

Studentii pot inchiria o garsoniera in Capitala cu un pret incepand de la 170 euro/luna in zone precum Drumul Taberei, 1 Mai, Titan, Militari, Vitan sau Dristor.

Apartamente cu euro /luna.

In Timisoara, in zona Complexului Studentesc, pretul cerut pentru inchirierea unei garsoniere mobilate, in stare buna , porneste de la 120 de euro/luna. Un apartament de doua camere poate fi gasit la o chirie de 250 de euro/luna, iar pentru un apartament cu trei camere studentii vor fi nevoiti sa plateasca 300 de euro/luna.

Cluj-Napoca, ieftiniri mai mici

In Cluj-Napoca, chiriile au scazut cel mai putin. Garsonierele pot fi inchiriate cu 150-180 de euro/luna, in timp ce apartamentele de doua camere pornesc tot de la 180 euro/luna. Chiriile apartamentelor cu trei camere incep de la 300 de euro/luna, in Grigorescu, Gheorgheni, dar si in Marasti si Semicentral, potrivit imobiliare.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea