Social

Chinezul Dong Fangzhuo la Manchester United

Tanarul fotbalist chinez Dong Fangzhuo 18 ani, jucatorul echipei Dalian Shide, s-a transferat la formatia engleza Manchester United , in schimbul sumei de 3,5 milioane de lire sterline 6,48 milioane dolari, a anuntat clubul chinez, citat de Reuters.

"Este o afacere buna pentru atat pentru cele doua cluburi, cat si pentru jucator", a declarat managerul lui Danian, Lin Lefeng, care a precizat ca acordul a fost incheiat pe 3 ianuarie, la Dalian.

Dong a participat in luna august 2003, impreuna cu alti tineri fotbalisti chinezi de perspectiva, la un stagiu de pregatire organizat de clubul Manchester United, in cursul caruia a fost remarcat de managerul "Diavolilor rosii", Alex Ferguson .

Primul fotbalist chinez transferat in Anglia este fundasul Sun Jihai, si el fost component al formatiei Dalian Shide, care evolueaza in prezent la rivala Manchester City .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea