Social

#cancer #bautura #sfecla #morcov #blender #chinezi #tratament cancer

Chinezii au descoperit bautura care invinge cancerul

Bautura descoperita de chinezi se numeste Miracle Drink si este consumata de mai mult timp de acestia pentru mentinerea unui stil de viata sanatos. Un celebru nuntritionist i-a recomandat aceasta bautura si unui bolnav de cancer, iar rezultatele au fost surprinzatoare.

Barbatul a consumat aceasta bautura miraculoasa timp de trei luni. In scurt timp, barbatul s-a simtit mult mai bine, iar rezultatele analizelor ulterioare au aratat ca acesta s-a vindecat complet de cancer.

Bautura miraculoasa care vindeca cancerul se prepara din sfecla rosie, un morcov si un mar, care se spala bine, se taie cubulete si pun in blender cu coaja cu tot. Se amesteca cu putina apa plata si se bea imediat.

Chinezii spun ca rezultatele sunt neasteptate si ca acest suc ajuta la prevenirea dezvoltarii celulelor canceroase, la prevenirea bolilor de ficat, rinichi, pancreas si poate vindeca, de asemenea, si ulcerul sau poate preveni atacurile de cord si tensiunea arteriala ridicata.

Sursa foto: www.actualitati.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea