Social

#china #consum #caine #pisica

China va interzice consumul de carne de caine si pisica

China se pregateste sa interzica consumul de carne de caine si de pisica, masura care a fost luata deja temporar pe timpul Olimpiadei de la Beijing, cand Guvernul nu a vrut sa ii supere pe oaspetii straini cu astfel de practici.

Interzicerea consumului de caini si pisici ar dovedi ca in China s-a ajuns la un alt nivel de civilizatie , spune unul dintre sustinatorii legii, citat de CNN.

Ideea face parte dintr-un plan de inasprire a legilor privind drepturile animalelor , care este sustinuta de numarul tot mai mare de chinezi care isi permit sa aiba animale de companie. Amenzile pentru cei care continua sa vanda sau sa manance caini si pisici ar urma sa ajunga la echivalentul a 73.500 de dolari sau 15 zile de inchisoare.

Chinezii care au animale de companie spun ca nici nu se gandesc sa manance caini sau pisici, dar cei care vand astfel de carne sunt de alta parere. Ei sunt de parere ca animalele crescute in casa nu pot fi mancate, dar unele sunt crescute special pentru asa ceva.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea