Social

#dalai lama #agentie publicitate #china

China, noua agentie de publicitate al lui Dalai Lama

China ofera, paradoxal, o publicitate sporita la nivel mondial lui Dalai Lama si luptei sale pentru apararea drepturilor tibetanilor, prin protestele virulente exprimate de fiecare data cand un lider strain se intalneste cu liderul tibetan.

China, devine, in acest mod, cel mai bun agent de relatii publice al liderului tibetan, surclasandu-i pe actorii de la Hollywood si pe militantii pentru drepturile omului, informeaza AFP. De la jumatatea lunii noiembrie, intalnirile lui Dalai Lama cu oficiali din Europa au acaparat o mare parte din atentia diplomatiei chineze, in timp ce Beijingul trimite in tarile occidentale emisari insarcinati cu explicarea politicii Chinei cu privire la chestiunea tibetana.

Aceste intalniri au fost dezbatute in toate conferintele de presa saptamanale ale Minsterului chinez de Externe, prin avertismente , apoi proteste dure. Declaratiile zgomotoase ale Beijingului sfarsesc prin furnizarea unei puternice cutii de rezonanta pentru activitatile lui Dalai Lama, al carui traseu este urmarit pretutindeni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea