Social

Chelsea va juca din nou cu Arsenal in Cupa Angliei

Echipa Chelsea Londra , la care evolueaza internationalul roman Adrian Mutu, va intalni, pentru al patrulea sezon consecutiv, formatia Arsenal Londra in Cupa Angliei , potrivit tragerii la sorti a meciurilor din optimile de finala, efectuata luni, informeaza Associated Press, preluata de Rompres.

Arsenal, grupare pregatita de francezul Arsene Wenger, a disputat ultimele trei finale consecutive ale acestei competitii, cucerind doua trofee. Anul trecut, Arsenal si Chelsea au terminat la egalitate, 2-2, pe Stamford Bridge, "tunarii" reusind apoi sa se impuna cu 3-1 pe teren propriu. In 2002, Arsenal a castigat cu 2-0 in finala cu Chelsea, iar in 2001 s-a impus cu 3-1 in fata elevilor lui Claudio Ranieri, dupa care a fost invinsa de FC Liverpool in ultimul act.

Int-o alta partida din optimi, Manchester United, campioana en titre, va juca impotriva castigatoarei intalnirii dintre rivala Manchester City si Tottenham Hotspur , care urmeaza sa se rejoace.

Elevii lui Alex Ferguson sunt considerati favoriti la cucerirea trofeului, avand o cota de 7-4 la cucerirea trofeuleului, Chelsea fiind a patra favorita, cu o cota de 5-1.

Iata programul meciurilor din optimile de finala ale Cupei Angliei, programate pe 14 si 15 februarie:

Arsenal - Chelsea

Manchester United - Manchester City sau Tottenham

Tranmere Rovers - Swansea

Telford sau Millwall - Burnley

Sunderland - Birmingham

Sheffield United - Coventry sau Colchester

Liverpool - Portsmouth

Everton sau Fulham - West Ham.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea