Social

CFR international

Pentru prima oara in istoria Ligii I, un club a aliniat o echipa formata numai din jucatori straini .

Lipsit de aportul mijlocasului Eugen Trica , suspendat, antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone , a considerat ca niciun jucator roman pe care il are in lot nu merita statutul de titular.

Astfel, in meciul pe care liderul Ligii I l-a castigat cu 2-1 pe terenul lui Dinamo, echipa ardeleana a inceput cu un „11" format exclusiv din straini. Patru portughezi, trei argentinieni si cate un francez, brazilian, canadian si suedez au fost jucatorii care au alcatuit echipa de start a celei mai cosmopolite echipe din Liga I.

Concret, echipa trimisa in teren de Ioan Andone a fost urmatoarea: Hirschfeld - Tony, Cadu, Galiassi, Dorsin - Manuel Jose, Dani, Peralta, Culio - Dubarbier , Semedo.

Factorii care au dus la o asemenea invazie de in Liga I sunt numarul insuficient al jucatorilor romani de valoare si pretul exagerat cerut de echipele romanesti pentru fotbalistii care pot face fata la un nivel inalt. In strainatate, doar Arsenal Londra si Internazionale Milano au mai evoluat in formule fara niciun jucator autohton.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea