Social

CFR Cluj, victorie prietenoasa cu Bistrita

Echipa lui Ioan Andone a reusit sa amane verdictul in lupta pentru titlu pana in ultima etapa, dupa 1-0 cu Gloria Bistrita , care a jucat fara sase titulari.

Huiduit de suporterii lui CFR, Ioan Andone spera la titlu pana in ultimul moment. Clujenii au invins in penultima etapa a Ligii 1 pe Gloria Bistrita, scor 1-0, si pastreaza sanse matematice la titlu pana la ultimul fl uier al campionatului.

Argentinianul Dubarbier a marcat singurul gol al meciului cu Gloria, echipa care a aliniat o formatie plina de rezerve.

Scapata de grijile retrogradarii, Gloria Bistrita a jucat la Cluj fara sase titulari in meciul cu CFR. Coroian, Negrean, Dobre, Turcu, Nalati si Dan Matei au fost odihniti de Ioan Ovidiu Sabau , care a refuzat sa-si explice dupa meci selectia stranie. Chiar si asa, CFR Cluj a reusit o victorie la limita, intr-un meci in care Semedo si Dubarbier au fost cei mai periculosi oameni ai lui Andone. De altfel, argentinianul a marcat in minutul 53 singurul gol al meciului, dupa o lovitura libera executata rapid de Eugen Trica . Dupa 1-0 cu Bistrita, CFR-ul lui Ioan Andone amana deznodamantul luptei pentru titlu pentru ultima etapa, cand clujenii intalnesc concitadina Universitatea, iar Steaua joaca impotriva Gloriei Buzau pe teren propriu.

Sabau, plictisit de zvonuri

Antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau, s-a declarat deranjat de suspiciunile care au planat asupra meciului cu CFR. "Pentru unii, Gloria Bistrita este antipatica, antipatic sunt probabil si eu. M-am plictisit sa aud tot felul de interpretari. In a doua repriza, dupa zece minute de joc, mi-am dat seama ca am cazut si fi zic, si psihic. Nu mai puteam sa speram la nimic. Jucatorii mei au reusit sa intre foarte motivati, au avut cateva situatii bune pe contraatac, cateva lovituri libere, dar prea putin pentru a putea spera ceva", a spus Sabau, care se numara printre candidatii la postul de antrenor al Rapidului in sezonul viitor.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea