Social

CFR Cluj pierde locul I in campionat

CFR Cluj a pierdut fotoliul de lider al Ligii I dupa aproape opt luni, in favoarea Stelei, dupa ce ardelenii au reusit doar un egal in cu Unirea Urziceni, scor 1-1.

In minutul 5, CFR Cluj deschide scorul dupa ce Dani a reluat cu capul, dintr-un corner, la o iesire proasta a lui Bogdan Stelea pe centrare.

Elevii lui Dan Petrescu au reusit egalarea 5 minute mai tarziu cand australianul Burns loveste mingea aiurea, balonul ajunge la Danalache si acesta reuseste sa introduca mingea in plasa.

Unirea Urziceni a fost la un pas sa intre la cabine cu avantaj pe tabela, insa Edi a blocat bine un contraatac al gazdelor din mintul 43, nepermitandu-i lui Bogdan Stancu sa inscribe.

In partea a doua, clujenii au impins tot mai mult jocul in careul ialomitenilor. In minutul 49, Fabbiani are o mare ocazie de a aduce pe CFR in avantaj dar lovitura de cap a argentinianului s-a oprit direct in bratele lui Stelea.

Ultima ocazie importanta a meciului le-a apartinut ialomitenilor cand Onofras nu a reusit sa profite de o iesire complet anapoda a lui Stancioiu . Intr-un final, partida avea sa se termine cu scorul stabilit in chiar minutul 10, 1-1.

In urma acestui rezultat, coroborat cu victoria Stelei in fata Gloriei Bistrita, scor 3-1, CFR Cluj a cedat primul loc in fata ros-albastrilor dupa aproape opt luni.

Foto : Antena3


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea