Social

CFR Cluj-Dinamo Kiev 3-2: O victorie pentru palmares

Trupa lui Ioan Andone a reusit sa se impuna in stil mare in cel de-al doilea amical disputat de clujeni in stagiul de pregatire din Austria. Dupa startul ezitant in fata celor de la Groclin, scor 1-1, echipa din Gruia si-a trecut in palmares o victorie importanta, contra celor de la Dinamo Kiev .

Prima repriza a inceput in forta si ucrainienii au deschis scorul in minutul 3. Aliev si-a trecut numele pe lista marcatorilor cu un sut de la distanta, bine plasat. Insa bucuria celor de la Dinamo Kiev a durat doar sase minute, Cadu transformand fara emotii o lovitura de la 11 metri. Tiberiu Ghioane a fost si el prezent pe teren, conducand ostilitatile in atac pentru echipa sa. Insa nici Bangura si nici Aliev nu au mai putut marca pana la pauza.

Festivalul de goluri a inceput dupa iesirea de la cabine, CFR Cluj luand avantajul in minutul 50. Fabbiani a indeplinit o simpla formalitate, trimitand in plasa un balon respins gresit de portarul Sovkovsky. Replica a venit la o distanta de un sfert de ora, Aliev sutand de la punctul cu var, pentru ca Nuno Claro sa retina in doi timpi. Si cum in fotbal ocaziile se razbuna, Muresan a transformat superb o lovitura libera obtinuta de Jose, in minutul 80. Ucrainienii au marcat ultimul gol al meciului, prin Kravets, iar reusita din minutul 82 a dictat si scorul final: 3-2 pentru clujeni, intr-un meci care ii face pe elevii lui Ioan Andone sa priveasca cu optimism viitoarele confruntari din Liga Campionilor.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea