Social

#constantin axinia #nemajorare tarife #bilete tren

CFR: Biletele de tren nu vor fi majorate in acest an

Constantin Axinia , subsecretarul de stat in cadrul Ministerul Transporturilor , a anuntat, marti, ca CFR Calatori nu va majora tarifele pentru biletele de calatorie, dar nici tarifele de la CFR Marfa nu vor fi modificate.

"Nu intentionam sa majoram tarifele biletelor la CFR Calatori deoarece in conditiile in care s-a produce o astfel de majorare pe segmentul de calatori ar insemna practic o sinucidere. In conditiile crizei nu intentionam sa facem nici o astfel de majorare", a spus Axinia ( foto ) la seminarului organizat de catre Comisia Europeana in colaboare cu Ministerul Transporturilor si Infrastructurii ( MTI ), Uniunea Industriei Feroviare din Europa (UNIFE) si Asociatia Industriei Feroviare din Romania(AIF), informeaza NewsIn.

Referitor la tarifele CFR Marfa, subsecretarul de stat in cadrul MTI sustine ca nici acestea nu urmeaza a fi modificate si a sublinit ca "desi s-a auzit ca tarifele s-ar modifica cu 20%, acest lucru nu se va realiza".

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.