Social

#cfr #fotbal

CFR arunca o echipa!

Campioana Romaniei isi permite luxul de a pune pe liber jucatori care ar putea alcatui o formatie redutabila in Liga 1 .

„Unsprezecele refuzatilor" de la CFR Cluj are vedete ca Dorsin, Sandberg sau Pedro Oliveira. Cei care nu au oferte vor fi trimisi la a doua echipa sau imprumutati.

Politica de transferuri a campioanei Romaniei a facut ca in aceasta vara lotul lui Ioan Andone sa cuprinda aproape 50 de jucatori, aici fiind si fotbalistii care au revenit la club dupa imprumut. In acest context, tehnicianul CFR-ului a fost nevoit sa renunte la o intreaga echipa de 11 jucatori, plus 7 rezerve!

Printre cei care nu au mai intrat in vederile antrenorului nu sunt doar jucatori romani , ci si " stranieri ", pentru unii dintre ei platindu-se sume piperate la sosirea in "Gruia". Este cazul suedezului Dorsin, transferat la FC Moscova , sau cel al conationalului sau, Sandberg, care s-ar putea intoarce la AIK Stockholm.

De asemenea, portughezii Fredy, Amoreirinha si Pedro Oliveira, nigerianul Ogbonna sau moldoveanul Frunza, jucatori care ar putea evolua fara probleme la orice echipa din Liga 1, nu si-au mai gasit locul la CFR.

Concurenta e atat de mare incat s-a renuntat si la Adrian Anca , simbolul echipei si artizanul promovarii "feroviarilor" in primul esalon, in 2004, cand a marcat 24 de goluri.

30 de jucatori pe 18 locuri

Aflat in acest moment cu echipa in al doilea cantonament al verii, la Abtenau (Austria), Andone va avea mari probleme in alcatuirea primului echipei, in conditiile in care lotul deplasat cuprinde 29 de jucatori, carora li se va alatura si ivorianul Yossouf Kone, la finalul lunii iulie.

Astfel, chiar daca politica clubului este una generoasa, fotbalistii luand prime de joc chiar daca nu sunt in lotul de 18 la meciurile din Liga 1, lui "Ando" ii va fi extrem de greu sa gestioneze situatia celor 12 fotbalisti care nu vor prinde lotul.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea