Social

#cezar preda #razvan ungureanu #tensiuni pdl #conflicte politice

Cezar Preda: Mihai Ungureanu e responsabil pentru ceea ce se intampla in PDL

Deputatul PDL Cezar Preda este de parere premierul Razvan Ungureanu este unul dintre cei responsabili pentru tensiunile din sanul partidului din ultimele doua zile.

Preda spune ca informatia referitoare la iesirea premierului din sedinta de luni a coalitiei a fost lansata chiar de acesta intr-un spatiu public.

"Eu il fac si pe domnia sa responsabil la ceea ce se intampla in PDL in ultimele doua zile. Si aici este vorba de o maturitate politica de care nu ai voie sa nu dai dovada, nu ai voie sa te asezi pe o functie. O asemenea atitudine, o asemenea reactie a condus in spatiul pedelist romanesc, mai ales in zona celor 1.160 de primari, un cataclism", a declarat Cezar Preda intr-un interviu acordat Mediafax.

"Orice discutie pe ceea ce inseamna repartizarea resurselor si catre primarii nostri, 1.160 de primari, nu trebuie dusa in registrul cadouri electorale si 'eu nu fac asa ceva', pentru ca aceasta nu este o pozitie serioasa si acceptabila. Un prim-ministru al Romaniei care face in spatiul public sau care arunca in spatiul public, pentru ca nu de la noi a iesit asa ceva, o asemenea atitudine in speranta de a lua anumite procente personale, partidul care l-a responsabilizat acolo nu o sa ierte niciodata asa ceva", a adaugat Preda.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea