Social

# usl #alegeri #demisie #candidati #rezultate #cezar preda #ARD

Cezar Preda demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte al PDL

Cezar Preda a anuntat astazi ca demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte al PDL, din cauza rezultatelor inregistrate de ARD la alegerile parlamentare care au avut loc ieri.


Preda spune ca rezultatele scrutinului indica clar optiunea majoritara a romanilor pentru candidatii USL. El a tinut sa-i felicite pe contracandidatii sai, care au reusit sa faca mai bine front comun impotriva lui ndecat au reusit cei din PDL sa faca in apararea ARD Buzau.

"Rezultatul de la Buzau, modul in care au ales buzoienii pe 9 decembrie, ma determina sa-mi dau demisia de onoare din functia de prim-vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal, precum si din cea de presedinte al Organizatiei Judetene a PDL Buzau", a mai declarat Cezar Preda.

Potrivit rezultatelor finale centralizate de Biroul Electoral Judetean Buzau, USL a castigat cele 10 mandate de senatori si parlamentari alocate judetului Buzau.

USL a obtinut 68,21% la Camera Deputatilor si 69,91% la Senat. Pe urmatoarele locuri s-au clasat PP-DD (13,35% Camera Deputatilor, respectiv 15,8% Senat) si ARD (12,4% Camera Deputatilor, 12,47% Senat).

Sursa foto: epochtimes-romania.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea