Social

#politica #premier #alegeri parlamentare #cezar preda #victor ponta #premier victor ponta

Cezar Preda crede ca Ponta nu va ramane premier dupa alegerile parlamentare din decembrie

Victor Ponta nu are nicio sansa sa ramana premier dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie, este de parere Cezar Preda, prim-vicepresedintele PDL.

"Nici o sansa! Si eu nu sunt un om care sa spuna niste lucruri ca sa atace sau ca sa arate ca este in Opozitie. Domnul Ponta nu mai are nici o sansa!", a declarat Preda intr-un interviu la RFI Romania.

Democrat-liberalul spune ca USL cauta deja un alt premier, pentru ca imaginea lui Victor Ponta in Europa a avut de suferit din cauza scandalului de plagiat.

"USL-ul nu-l va nominaliza (pe Victor Ponta premier- n.r.). PSD-ul, USL-ul isi cauta deja prim-ministru. Stiu ca in fibra sa, PSD-ul stie ce sa faca pentru a ramane un partid european", a spus Cezar Preda.

"Despre Antonescu ce sa mai spun, ca l-a vazut tara o luna si jumatate exact cum este. Nu cred ca va fi vreodata presedintele Romaniei", a mai declarat democrat-liberalul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea