Social

#cersetor #norvegia #romania

Cersetor roman, lasat sa ingrijeasca o casa in Norvegia

Ioan Bandac, un cersetor roman in varsta de 51 de ani, a beneficiat in luna noiembrie de generozitatea unui cuplu de norvegieni. Romanul a locuit si a ingrijit casa acestora, cat timp tinerii au fost plecat in vacanta.

Impresionati de povestea romanului, case cerseste in orasul Tromso pentru a plati educatia celor doi fii ai sai din Romania, Knut si Alexa Belandria l-au lasat pe roman in luna decembrie in casa lor.

Romanul si norvegienii au comunicat printr-o aplicatie de traducere de pe un telefon mobil. "Acest om nu are nimic, dar totusi daruieste atat de mult!", a spus Alexa, citata de Gandul.info.

Norvegienii l-au invatat pe roman sa foloseasca masina de spalat si televizorul, i-au lasat cheile de la casa si au plecat in vacanta in Venezuela.

La intoarcere, Knut si Alexa Belandria au descoperit ca Ioan Bandac le-a facut flori .

Cand vacanta tinerilor s-a terminat, Ioan Bandac s-a intors pe strada, intr-un adapost improvizat, dar prietenia cu cei doi tineri continua.

"Ma simteam bine acolo, normal! Era lux! Dar nu conteaza, este bine. Ii multumesc! Prea mult a facut pentru mine", a declarat romanul pentru nrk.no.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea