Social

#jennifer lopez #cm brazilia 2014 #fotbal brazilia # meciuri campionat mondial # program campionat mondial

Cel mai frumos inceput de Campionat Mondial?

Aproape un miliard de telespectatori din 200 de tari au urmarit ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal 2014. Spectacolul impresionant, care a reflectat istoria Braziliei, s-a incheiat cu intonarea imnului oficial al Campionatului.

Primul act al ceremoniei de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal a reprezentat personificarea naturii, fiecare element specific acestei tari fiind interpretat intr-o maniera inedita - de la celebrele ohidee gigant, pana la palmierii regali.

Apoi, pe gazon si-au facut aparitia expertii in arte martiale. In cea de-a treia parte a spectacolului, dansatorii de samba si capoeira, dansuri traditionale in Brazilia, au facut cateva demonstratii. Ultima parte a show-lui a fost dedicata, evident, fotbalului, toate elementele specifice sportului-rege fiind prezente pe stadionul Corinthians, din Sao Paulo.

Intrega ceremonie s-a incheiat cu intonarea imnului oficial al Campionatului intitulat "We are the one", pe scena imensa urcand Jennifer Lopez, Pitbull si Claudia Leitte.



Urmeaza mai bine de o luna de meciuri, in care se vor infrunta 32 de echipe din tot atatea tari.

Foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea