Social

#bob dylan #articole stiintifice #cercetatori suedezi #fani Bob Dylan

Cercetatorii suedezi, fani Bob Dylan. Uite ce titluri dau articolelor stiintifice!

In randul oamenilor de stiinta din Suedia, de mai bine de doua decenii se desfasoara un inedit concurs de inspiratie in botezarea articolelor stiintifice dupa versuri din opera cantaretului Bob Dylan. Concursul a fost lansat initial intre Eddie Weitzberg si colegul sau John Jundberg.

Ulterior, ineditei competitii derulate intre cei doi s-au alaturat si alti savanti suedezi.Pana acum, literatura de specialitate din Suedia inregistreaza titluri precum "Nitric Oxide and Inflammation: The Answer Is Blowing in the Wind"- o lucrare dedicata gazelor intestinale si flatulentei, "Blood on the Tracks: A Simple Twist of Fate"- un studiu despre circulatia sanguina, si "Tangled up in Blue: Molecular Cardiology in the Postmolecular Era" al cardiologului Kenneth Chien.

Toate contin titlurile unor cantece semnate de cantaretul american. Bob Dylan este considerat unul dintre cele mai influente personaje ale secolului XX fiind primul artist care a combinat muzica folk cu mesaje de tip intelectual. Premiul concursului lansat intre savantii suedezi consta intr-o masa la restaurant.

Sursa foto: saccsiv.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea