Social

# trafic oprit bucuresti # marsul normalitatii #marsul diversitatii #parada gay

Centrul Capitalei, inchis astazi. Iata motivele si rutele ocolitoare

Centrul Capitalei este blocat astazi pentru doua evenimente importante: Marsului Normalitatii, care are loc de la ora 12.00, pe traseul Piata Victoriei - Calea Victoriei - Dealul Patriarhiei, şi Marsul Diversitatii, de la ora 16.00, pe traseul Soseaua Kiseleff - Piata Victoriei.

Participanţii la Marşul Normalităţii, organizat de Asociaţia "Noua Dreaptă", se vor aduna sâmbătă, de la ora 11.30, în Piaţa Victoriei, iar la ora 12.30 vor pleca în marş pe traseul Calea Victoriei - Piaţa Naţiunilor Unite - Splaiul Independenţei - Dealul Mitropoliei. Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, participanţii la marş vor merge pe traseul din Piaţa Victoriei până pe Dealul Patriarhiei pe banda unu de circulaţie.

Intre orele 16.00 şi 19.00, va avea loc Marşul Diversităţii, organizat de Asociaţia Accept, care promovează drepturile persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transgender). Participanţii la Marşul Diversităţii se vor aduna, la ora 16.00, pe Şoseaua Kiseleff, în zona Arcului de Triumf, iar de la ora 16.30 vor pleca în marş spre Piaţa Victoriei, unde pot rămâne până la ora 19.00, conform autorizaţiei.

Traficul rutier va fi restricţionat în timpul marşului, pe traseul de deplasare al participanţilor, de la Arcul de Triumf până la intrarea în Piaţa Victoriei, precum şi pe străzile care acced în Şoselei Kiseleff, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Soferii pot circula pe ruta ocolitoare Piaţa Arcul de Triumf - Bulevardul Mareşal Constantin Prezan - Piaţa Charles de Gaulle - Bulevardul Aviatorilor - Piaţa Victoriei.

Peste 350 de jandarmi si 250 de politisti vor supraveghea cele două evenimente pentru ca totul sa se desfasoare fara incidente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea