Social

#aparitii tv #Las fierbinti #celentano #daune

Celentano, actorul din Las Fierbinti, cere daune de 900.000 de euro pentru aparitiile de la TV, cinematografe si internet!

Actorul Adrian Vancica, celebrul “Celentano” din serialul Las Fierbinti, a cerut in instanta daune de 900.000 de euro pentru apratiile de la TV, cinematograde si de pe internet.

 

Actorul a pierdut in prima instanta procesul cu CREDIDAM, insa acesta a facut apel, sperand ca rezultatul va fi schimbat in favoarea sa.

Celentano, cere daune de 900.000 de euro

Actorul care-l interpreteaza pe Celentano cere daune de 900.000 de euro, adica aproximativ 4.050.000 de lei. Suma reprezinta diferenta dintre remuneratia cuvenita si cea primita efectiv de actor.

 ”Reclamantul, prin avocat, solicita admiterea actiunii astfel cum a fost formulata, obligarea organismului de gestiune colectiva CREDIDAM la plata sumei de 4.050.000 lei echivalentul a 900.000 euro, de la data introducerii actiunii, reprezentand diferenta dintre remuneratia cuvenita a artistului si remuneratia efectiv platita pentru toate sursele de colectare interne si externe pentru perioada 2010-2016 (…)

Nu omite productiile care la acest moment sunt generatoare de cea mai mare audienta si, implicit, de cea mai mare remuneratie pentru artisti: Serialul Las Fierbinti difuzat de Pro TV, unde artistul Vancica Adrian interpreteaza rolul lui Celentano, film retransmis prin cablu /ambiental/ internet ètc. In plus, reclamantul face parte si din trupa de stand-up comedy Cafe Deko care isi desfasoara activitatea in Centrul Vechi din Bucuresti cu spectacole saptamanale, zona arhicunoscuta si frecventata de public”, se arata in cererea lui Vancica.

Cu cat sunt remunerati actorii din „Las Fierbinti”

Serialul “Las Fierbinti” se difuzeaza deja, de mai bine de 10 ani. Acesta are un succes imens la public, iar actorii sunt remunerati pe masura.

Adrian Vancica, cel care il interpreteaza pe Celentano, este cel mai bine platit. Acesta primeste 1.500 de euro pentru fiecare episod filmat.

Urmatorul in clasament, este Mihai Bobonete, cel care il interpreteaza pe Bobita. Acesta primeste 1.000 de euro pentru fiecare episod. Aceeasi suma o primeste si Constantin Dita, alias Giani.

Pe de alta parte, Anca Dumitra, cea care interpreteaza rolul Gianinei, primeste doar 500 de euro pentru fiecare episod.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea