Social

# cadouri de casa noua #idei de cadouri #mutare #cadouri

Cele mai inspirate idei de cadouri pentru casa noua

10 idei de cadouri pentru casa noua

 Fie ca este vorba de o aniversare sau de o anumita ocazie importanta, cum ar fi vizita intr-o casa noua, atunci cand se alege un cadou pentru cineva drag trebuie sa se tina cont de cateva criterii, cum ar fi relatia de prietenie, pasiuni, grad de rudenie si nevoi.

In ceea ce priveste relatia de prietenie, daca este vorba despre o persoana nou cunoscuta se recomanda cadouri cat mai practice, iar daca este vorba de prieteni apropiati atunci se se pot alege cadouri personalizate sau simbolice.

Pentru membrii familiei, se recomanda cadourile substantiale. Spre exemplu, o piesa de mobilier sau un aparat electrocasnic. Acestea ar putea fi cele mai bune idei de cadouri de casa noua pentru persoanele dragi din familie, dar si cele mai utile.

Daca se cunosc hobby-urile este foarte simplu sa se aleaga un cadou. Cu siguranta cel care va primi cadoul va fi si mai multumit atunci cand va observa ca cineva a tinut cont de pasiunile sale.

Foarte multe cadouri de casa noua se ofera atunci cand un prieten sau un membru al familiei se muta intr-o alta locuinta. Este important sa se tina cont de criteriile mentionate anterior pentru a fi oferite cele mai potrivite cadouri. In continuare vor fi prezentate cele mai bune 10 idei de cadouri pentru casa noua, pentru cei care au nevoie de inspiratie.

Un set special de cutite

Un cadou deosebit de casa noua pentru o persoana draga este un set de cutite asezate frumos intr-o servieta din piele. Cu siguranta cel ce va primi acest cadou se va bucura foarte tare, mai ales daca este un adevarat pasionat de arta culinara.

Un suport din lemn pentru sticlele de vin

Un alt cadou special ar fi un suport din lemn de bambus, foarte elegant, pentru sticlele de vin. Acest suport are un aspect estetic special si este foarte rezistent la uzura. Este un cadou potrivit pentru cei ce isi doresc ca bucataria lor sa ofere un plus de eleganta si rafinament.

O lenjerie de pat

Chiar daca noii proprietari vor mai primi si alte lenjerii de pat, una in plus nu strica, mai ales ca acestea se schimba foarte des. O lenjerie de pat dintr-un material deosebit, cum ar fi matasea sau damascul satinat este pe placul oricui.

Un set de tacamuri

Un alt cadou potrivit pentru casa noua este setul de tacamuri asezat intr-o cutie eleganta din lemn sau din piele. Cu siguranta cadoul le va fi pe plac noilor proprietari ai casei, dar si foarte util.

Un shaker cu o lista de retete de cocktail-uri

Cine nu isi doreste sa aiba in bucatarie un shaker pentru a putea prepara cele mai delicioase cocktail-uri? Un shaker este cadoul ce poate fi testat chiar la petrecerea de casa noua! Nu toata lumea stie sa prepare cocktail-uri, motiv pentru care acest cadou vine insotit de cele mai bune retete. Shaker-ul va fi util la toate petrecerile si reuniunile cu prietenii sau familia.

Un set de baut sub forma de ruleta

Un alt cadou pentru petrecareti este setul de baut sub forma de ruleta. Un cadou de casa noua nu trebuie sa fie plictisitor, deci cine va face acest cadou, cu siguranta nu va da gres. Toata lumea cunoaste acest joc, sub forma de ruleta. Daca proprietarul casei este si pasionat de jocurile de noroc, atunci cadoul chiar va fi pe placul sau.

Suporturi retro pentru pahare

O idee buna de cadou pentru casa noua este suportul pentru pahare in stil retro. Acest suport poate avea forma unor discuri de vinil. Este util pentru orice locuinta si mai ales pentru cei care vor sa pastreze calitatea mobilei. Un astfel de suport va proteja mobila si va oferi un design placut.

Un ceas de perete

Fiind la inceput de drum, un ceas de perete este un cadou potrivit pentru cei ce s-au mutat in casa noua si doresc sa isi infrumuseteze locuinta. Cu siguranta acest cadou decorativ, dar si util, i-ar bucura tare mult pe noii proprietari. Ceasurile in stil vintage sunt foarte apreciate.

Un set de accesorii pentru vin

Un set de accesorii pentru vin este un cadou ideal pentru casa noua. Acest set poate fi asezat intr-o cutie eleganta din lemn si ar trebui sa fie format din mai multe piese: dop de vin, termometru, palnie, tirbuson si inel. Astfel, pentru a sarbatori mutarea in noua casa se va putea deschide o sticla de vin cu ajutorul instrumentelor din set.

Un tablou canvas luminos in intuneric

Un cadou special pentru casa noua este tabloul luminos in intuneric. Este foarte potrivit pentru cei care se afla in cautarea obiectelor decorative pentru noua lor locuinta. De asemenea, pasionatii de arta, indiferent de forma in care este exprimata, vor aprecia foarte mult acest cadou.

Sursa foto: Shutterstock.com 

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea