Social

#harta google #top bucuresti #cele mai fotografiate locuri

Cele mai fotografiate locuri din lume. Bucurestiul, la loc de cinste

O noua harta interactiva Google prezinta cele mai atractative locuri din lume pentru turistii pasionati de fotografie. Cel mai fotografiat loc din lume este New York, insa nici Bucurestiul nu sta rau. 

Potrivit datelor furnizate de Google, Bucurestiul se afla pe locul 91 al celor mai fotografiate locuri din lume, inaintea unor alte orase frumoase si populare printre turisti, cum ar fi Lyon, Helsinki sau Palermo. De asemenea, in top 600 (din mii de destinatii) se regasesc si alte orase minunate din Romania: Brasov, Sibiu, Sighisoara sau faimosul drum Transfagarasan. 

Pe de alta parte, in topul celor mai fotografiate locuri din lume, New York este urmat de destinatii spectaculoase precum Moscova sau Dubai, dar si de orase europene, precum Roma si Barcelona. Pe locuri onorabile in topul european se afla alte doua orase pe care cu siguranta le-ai vizitat deja: Paris si Istanbul. Budapesta, Praga, Florenta si Venetia sunt si ele in top 10.

Cel mai fotografiat loc din Africa este Johannesburg, iar din Asia - Shanghai.

Daca vrei se vezi pe ce loc se afla orasul tau preferat intra si tu pe //www.sightsmap.com/

//

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea