Social

#biblioteca #carti # librarii online

Cele mai bune magazine si librarii online

Desi cartile digitale au luat avant in ultimii ani, cititul in sine si cartile in format fizic, tiparite, inca nu au disparut. Cititul ca activitate va continua inca multa vreme, insa evolutia tehnologica isi spune cuvantul.

Foarte multe carti in ziua de azi, fie ele electronice sau tiparite, se gasesc in magazine si librarii online, fiind mult mai usor de comandat decat in trecut, iar oferta este una foarte bogata.

 Exista deja si in Romania multe magazine si librarii online, inclusiv magazine mari care vand si carti, atat digitale cat si tiparite. Am pregatit o lista cu cele mai bune magazine si librarii on line pe care le recomandam tuturor celor impatimiti de citit.

Emag

Unul dintre cele mai mari magazine de electronice din Romania, Emag are in oferta sa si o gama variata de carti tiparite si electronice, iar serviciile sunt de calitate.

Libris

Libris este una dintre cele mai mari librarii online romanesti, avand peste 150,000 de titluri de la mai mult de 2000 de edituri. Transportul este gratuit pentru comenzile online, iar pe langa carti, in magazin se gasesc si jocuri, muzica sau filme.

Nemira

Aparuta in 1991, Nemira este unul dintre cele mai mari nume in materie de carti din Romania. Editura a luat avant odata cu publicarea colectiei SF Nautilus, iar astazi are si o prezenta online, oferind toate titlurile publicate pana in ziua de astazi, ba chiar si accesorii pentru carti, filme si produse de papetarie.

Cartepedia

Cartepedia este o librarie online care reuseste sa aduca la un loc si sa ofere atat avantajele de a comanda online, rapid si usor, pe care le au magazinele online cat si ajutorul oferit de librari intr-o librarie fizica, prin cele mai noi recenzii, recomandari si ajutorul oferit online.

Libraria Humanitas

Deja foarte cunoscuta prin librariile fizice, Libraria Humanitas ofera un magazin si nu mai putin de 15 librarii online, cu oferte de titluri de la peste 300 de edituri.

Okian

Cu peste 1 milion de titluri disponibile atat in romana cat si in engleza, din foarte multe domenii, de la beletristica pana la business sau medicina, Okian este una dintre cele mai mari librarii online disponibile la noi.

Book City

Book City este un magazin mic si cochet aflat in Brasov. Pe langa oferta lor de carti tiparite si digitale, exista o multime de jocuri, filme, muzica sau idei de cadouri.

Boocarti

Boocarti este cea mai nou magazin de cartin online din Romania, un site unde gasesti zilnic cele mai noi carti, la preturi foarte avantajoase, precum si o gama larga de titluri interesante de la autori foarte cunoscuti din tara si din afara.

Carturesti

Carturesti este deja un brand romanesc foarte cunoscut si apreciat printre iubitorii de carti, cu o oferta foarte variata, de la carti, muzica si filme pana la produse de papetarie, board games, ceaiuri si accesorii sau diverse produse decorative. Magazinul lor online ofera posibilitatea de a comanda rapid si usor orice exista in librarii.

Elefant

Cu o oferta ce include nu doar carti, Elefant este una dintre cele mai cunoscute si impresionante surse de carti atat pe hartie cat si digitale. In plus, serviciile oferite si modul in care isi trateaza clientii, plus diversele promotii, fac ca Elefant sa fie printre cele mai preferate magazine online de catre romani.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea