Social

# joburi online #joburi #locuri de munca #munca

Cele mai bune 5 joburi online de acasa

Tot mai multe anunturi pe internet promoveaza munca de acasa pe calculator pentru sume extrem de atractive. E oferta oare prea frumoasa sa fie adevarata? In timp ce multe anunturi ascund inselatorii sau joburi indecente, exista si oportunitati reale de munca bine remunerata ce presupun doar o conexiune rapida la internet, telefon si calitati bune de comunicare, atat in scris cat si vorbit, in romana si/sau in cel putin o limba straina.

Cele mai bune 5 joburi in functie de cat de bine sunt platite:

Reseller – este un tip de job nou aparut pe piata care presupune vanzarea de bunuri pe site-urile specializate. Un reseller online se ocupa de postarea pe pagini de tipul olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro de obiecte si produse care nu mai sunt necesare proprietarilor. Fac asta in locul celor care nu au suficient timp la dispozitie. De asemenea, se ocupa de promovarea produselor, de discutiile cu potentialii clienti si de inmanarea sau expedierea comenzilor.

Operator introducere date – tot mai multe companii sunt in cautare de persoane care sa introduca atent si meticulos datele societatii pe calculator. De la documente, pana la baze de date, informatii contabile si diverse notite, toate trebuie stocate in mediul informatizat pentru a putea fi accesate cu usurinta.

Lucrator call-center – daca in mod normal cei care sunau sa faca reclamatii, sa ceara informatii sau lamuriri suplimentare se asteptau sa li se raspunda de la un sediu central, acum, lucratorii call-center raspund din intimitatea propriilor case. Angajatorii le pun la dispozitie o serie de raspunsuri la cele mai frecvente intrebari, dar si salarii generoase, deoarece compania nu mai trebuie sa plateasca facturile aferente intretinerii unui sediu.

Traducator – pe masura ce afacerile se extind in tot mai multe tari si comunicarea devine necesara intre persoane care nu vorbesc aceeasi limba, apare astfel si nevoia de translatori care ofera servicii de interpretariat si traducerea de documente. La nivel global, cele mai cautate limbi straine sunt: engleza, franceza, spaniola, japoneza si chineza.

Creator de continut – de la articole de promovare, la beletristica, ghost writer sau realizator de recenzii, de toate se ocupa un creator de continut care trebuie sa fie creativ, sa aiba capacitatea de a se exprima concis si sa respecte termenele limita.

Iar locurile de munca online nu se limiteaza la acestea: profesor de limbi straine pe internet, vanzator de produse de makeup, blogger, specialist in suport tehnic sau specialist in social media sunt doar cateva dintre job-urile ce permit lucrul de acasa, orar flexibil si o remuneratie in functie de performanta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea