Social

#job #salariu #calatorii

Cel mai tare job din lume, cu un salariu de 100.000 de dolari, scos la bataie

Site-ul de calatorii Jauntaroo a anuntat ca scoate la concurs postul de Chief World Explorer, un fel de explorator-sef al lumii, un job ideal la care toata lumea viseaza, mai ales ca acesta presupune calatorii in intreaga lume, dar si un salariu de 100.000 de dolari pe an.

Pentru obtinerea acestui job, candidatii vor trebui sa posteze pe site articole si sa apara in videoclipuri pentru fiecare destinatie. De asemenea, aspirantii la acest job trebuie sa trimita si o scurta prezentare video, de 60 de secunde, in care sa spuna de ce merita acest job.

Printre candidatii la acest job se regaseste si romanul Florin Sasca, prezentator al emisiunii de turism "Cu lumea-n cap", difuzata la Prima TV.

"Am facut din calatorii o meserie, asa ca ma voi inscrie si eu in aceasta aventura. Sunt obisnuit sa fiu mult timp departe de casa si imi place sa interactionez cu oamenii din toate colturile lumii. Voi face filmuletul si il voi trimite pana pe 15 septembrie”, a marturisit Florin Sasca.

Sursa foto: debarbati.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea