Social

#europa #plaja #parc acvatic #padure tropicala #lagune

Cel mai mare parc acvatic din Europa: are propria sa padure tropicala, plaje si lagune!

Un hangar de avioane din Germania a fost transformat intr-o atractie turistica de top: in interiorul sau a fost amenajat cel mai mare parc acvatic din Europa, dotat cu propria sa padure tropicala luxurianta, dar si cu piscine, plaje si lagune cu apa albastra.

Parcul acvatic Tropical Islands este situat in Krausnick, in apropierea Berlinului, si pune la dispozitia turistilor experienta unei vacante la tropice in inima Batranului Continent. Complexul se intinde pe o suprafata de 66.000 metri patrati si poate gazdui 6.000 de turisti in cabanele si corturile imprastiate de-a lungul sau.

Tropical Islands are propria padure tropicala cu 50.000 de plante specifice, baruri, saune, lagune, grote si plaje, iar turistilor le este asigurat in permanenta confortul termic, temperatura din interior fiind de 26oC.

Una dintre atractiile sale este cel mai mare tobogan cu apa din Germania, cu o inaltime de 27 metri, in care pasionatii de senzatii tari aluneca cu viteze de pana la 70 km/h!

Sursa foto: local-trips.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea