Social

Cel mai mare centru comercial

Proiectul imobiliar dambovita center din Bucuresti ar putea fi relansat in aceasta primavara , cu aproape doi ani intarziere fata de data stabilita, dupa modificarea actionariatului companiei care gestioneaza lucrarea.
Potrivit Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, conducerea companiei Dambovita Center SRL a anuntat ca lucrarile vor incepe in perioada urmatoare si vor fi finalizate in 2008. In prezent se lucreaza la drumurile de acces si la conectarea santierului la reteaua de electricitate. Proiectul. Dambovita Center urmeaza sa fie cel mai mare centru comercial din Bucuresti, pe o suprafata de 170.000 mp. Conform proiectului, complexul va include un hotel de cinci stele cu 305 camere, un mall, un supermarket, apartamente rezidentiale, birouri pentru firme, un spital privat, 30 de fast-food-uri, un centru cultural si unul sportiv, sase cinematografe, opt sali de bowling si o parcare de 1.500 de locuri pe patru niveluri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea