Social

#cadou Valentine's Day #valentines day

Cel mai inspirat cadou de Valentine`s Day si Dragobete

Cu siguranta pentru un indragostit nu e nevoie de o zi speciala din an pentru a-si arata iubirea ce i-o poarta jumatatii, insa exista, pentru noi, romanii, cel putin doua date aparte in calendar: Ziua Indragostitilor (Valentine`s Day) si Dragobetele. Ambele se sarbatoresc in februarie si amandoua le ofera ocazia indragostitilor sa marturiseasca persoanelor iubite dragostea pe care le-o poarta. Traditia de a acorda iubitelor flori si felicitari cu ocazia Zilei Indragostitilor (14 februarie) dateaza de secole. Motive pentru schimbarea acestui obicei nu sunt, deorece chipul oricarei femei se va lumina la vederea florilor.  

Exista, insa, o modalitate de a pastra zambetul pe chipul alesei inimii tale cu un aranjament de trandafiri criogenati. Afrodytestyle.ro iti ofera posibilitatea sa rezervi pentru ”nemurire” sentimentul pe care l-a avut iubita ta la momentul primirii minunatelor roze. Asadar, nu sta pe ganduri!

Ofera-i un dar unic de Valentine's Day

Dragostea pluteste-n aer in toata luna februarie, iar acest lucru il va resimti si jumatatea ta. Indiferent unde intorci capul vei observa cupluri de indragostiti care isi marturisesc iubirea. Nelipsite vor fi inimioarele din plus sau ciocolata si aranjamentele florale din majoritatea vitrinelor magazinelor. Și asta pentru ca florile sunt un simbol al iubirii, iar un cadou cu trandafiri criogenati pentru aleasa inimii tale ar fi alegerea perfecta. Compozițiile care poarta marca Afrodyte Style sunt realizate din roze alese cu grija si contin elemente suplimentare care transforma intreaga combinatie intr-una plina de rafinament. Trandafirii criogenati rosii sunt preferati in aceasta perioada, iar aranjamentele cu aceste roze pot fi gasite in diferite modele. Culoarea rosie reprezinta pasiunea, dragostea patimasa, sentimentele puternice, asadar nu e de mirare ca de Ziua indragostitilor cele mai cautate flori sunt cele rosii.

Fii romantic de Dragobete!

Nu doar Valentine's Day reprezinta o zi aparte pentru indragostiti. Avem si noi zeul nostru tanar, Dragobetele. La fel cum despre Valentine's Day circula mai multe legende, majoritatea fiind legate de iubire, nici Dragobetele nu s-a lasat mai prejos. Una dintre legende spune ca in ziua de Dragobete (24 februarie) oamenii imbracau haine de sarbatoare si porneau in cautarea florilor de primavara. Dupa ritualul culegerii acestora, fetele se intorceau in fuga spre sat urmate fiind de baietii care le indrageau. In momentul cand un baiat prindea din urma fata pe care o placea o saruta in vazul tuturor, aceasta fiind declaratia de dragoste pe care i-o facea, de aici venind si zicala: ”Dragobetele saruta fetele”. Si sarbatoarea romanilor este legata de romantism, de flori, de dragoste, de marturisirea acestea din urma. Si cat de simplu poti sa-i faci iubitei o declaratie de dragoste cu ajutorul unei cutii cu trandafiri criogenati, aranjament floral realizat pe masura sarbatorii.

Peste ani si ani...

... aranjamentul floral pe care l-ai oferit cadou va fi marturie sentimentelor pe care le-ai transmis la momentul daruirii acestuia. Trandafirii criogenati rezista circa un sfert de veac, timp in care readuc in memorie amintiri dragi. Reprezentantii afrodytestyle.ro te ajuta sa alegi ansamblul perfect de trandafiri pe care vrei sa il oferi. Magazinul online are o oferta bogata, compozitiile florale fiind potrivite diferitelor evenimente: Ziua Indragostitilor, botez, aniversare, etc. Nu ezita, rasfoieste catalogul online si alege aranjamentul potrivit!

FOTO: afrodytestyle.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea