Social

Cei trei candidati care au speriat restul

O data la patru ani, suntem pusi in fata chinuitoarei intrebari: Pe cine votam?Nici Mitica bucuresteanul, un individ ca noi toti, alcatuit din 80 la suta nepasare si restul credite, aglomeratie , praf, serviciu, sefi, carciuma in cartier, nevasta - nu stie. Va e limpede, sper, ca domnul Mitica e unul dintre acei oameni care vad legaturile din spatele politicii si, cand e precis in analizele sale, e tulburator.

La el pe scara, e responsabil de informarea locatarilor, cu treburile politice ale urbei, care ce a mai facut, cu cine, cum si alte intrebari esentiale la care trebuie sa raspunda o barfa de bloc. Veste-bomba vineri: candideaza Diaconescu da la PSD! Gata, le zice el atarnat pe scara vecinilor, s-a lamurit, domne’!

Nu e Mitrea, nici Vanghele, e un diplomat! Ii avem pe toti, e Orban, ala cu chitara, de la Tariceanu, apoi Blaga, omu lu Basescu si asta, Diaconescu a lu Geoana. Trei domni, niciunul mai cu mot decat celalalt.

 

Continuarea in Gandul 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea