Social

#cei sapte violatori #pedepse violatori #violatori #sentinta 7 violatori din Vaslui # cei 7 violatori # 7 violatori din Vaslui #proces violatori #cei 7 violatori Vaslui

Cei sapte violatori urmariti de ghinioane! Verdictul judecatorilor

Dupa ce duba Penitenciarului Vaslui, care ii transporta pe cei sapte violatori la Curtea de Apel Iași, a fost implicata intr-un accident, violatorii au avut parte de un alt ghinion. Magistratii Curtii de Apel Iasi au decis sa mentina starea de arest preventiv a celor sapte. Astfel, acestia vor ramane in arest preventiv inca 30 de zile.

"Instanta constata ca dupa momentul plasarii sub masura preventiva a controlului judiciar, masura restrictiva de libertate dar nu privativa de libertate, sub impactul atitudinii inculpatilor, a familiilor si sustinatorilor localnici ai acestora, a fost resimtit la nivelul comunitatii locale si nationale un puternic sentiment de indignare cu privire la faptul ca persoane acuzate de fapte grave sunt judecate sub o masura mai putin restrictiva", se arata in motivarea Judecatoriei Vaslui.

Mai mult decat atat, magistratii au demontat si principala aparare a celor sapte inculpati care au declarat ca victima nu este "usa de biserica".

"Instanta sublinaza ca este lipsita de relevanta calitatea morala a persoanei vatamate, aspect pe care inculpatii au dorit sa il evidentieze prin apararile pe care le-au formulat, intrucat libertatea fizica si sexuala a unei persoane nu poate fi incalcata sub niciun pretext", se mai precizeaza in motivare, potrivit adevarul.ro

Cei sapte tineri acuzati ca au violat o fata de 18 ani au fost condamnati de Judecatoria Vaslui, la pedepse cuprinse intre cinci ani si opt luni si opt ani si patru luni de inchisoare, precum si la plata unor daune morale de 50.000 de lei. Decizia nu este insa definitiva, aceasta urmand sa fie luata de Curtea de Apel Iasi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea