Social

#crima #studenti #casatorie

Cei doi studenti complici la crima vor sa se casatoreasca

In mijlocul anchetei, cei doi studenti de la Timisoara banuiti ca au macelarit un barbat de 65 de ani isi fac planuri de casatorie . Sergiu a cerut-o de nevasta pe Carmen si ea a acceptat pe loc.

Studentul la Medicina care isi punea iubita sa se prostitueze pentru a strange bani de masina, a cerut-o acum in casatorie , dupa ce ea a marturisit ca l-a injughiat de trei ori pe barbatul ucis.

Sergiu vrea sa fie supus unui test la detectorul de minciuni pentru a dovedi ca nu el a fost cel care a dat lovitura ucigasa victimei. Testul nu este insa admis ca proba in nici un tribunal, deoarece poate da rezultate false in cazul unor oameni nevinovati si poate fi inselat.

Avocata lui Sergiu a confirmat iubirea celor doi, dar momentan ei nu se pot casatori, fiind in custodia Politiei pentru a fi aparati de furia rromilor care au ramas fara un membru respectat al comunitatii lor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea