Social

#puiu popoviciu #calin popescu tariceanu #viorica costiniu #cornel serban #ancheta #dna #traian băsescu #crin-antonescu

Cei 11 politicieni-pile ai lui Popoviciu

Ancheta DNA "Doi si-un sfert" a dezvaluit legaturile de afaceri ale lui Puiu Popoviciu cu multi politicieni importanti romani care au contribuit de-a lungul timpului la sporirea averii omului de afaceri.

Strandul Tineretului a intrat in 1999 in proprietatea lui Popoviciu, in urma unor hotarari de guvern semnate de Crin Antonescu, Radu Vasile, Alexandru Athanasiu , Decebal Traian Remes si Laszlo Borbely, conform Cotidianul.

Atat Traian Basescu, cat si Adriean Videanu au semnat, in calitatea de primar general, finantarea pe bani publici a aleilor si utilitatilor la proiectul imobiliar Baneasa.

Un alt proiect imobiliar in care Popoviciu este implicat (alaturi de Posta Romana) a fost aprobat prin hotarari de guvern de Calin Popescu Tariceanu, Tudor Chiuariu, Zsolt Nagy si Varujan Vosganian. Tariceanu a primit chiar si o parte din terenurile instrainate de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, pe care a construit in Baneasa reprezentata Citroen.

Puiu Popoviciu este anchetat de DNA alaturi de Cornel Serban , fostul sef al Directiei Generale de Protectie Informativa (DGIPI) din Ministerul Internelor. Popoviciu si Cornel Serban si-au facut favoruri reciproc, pana la incercarea lui Serban de a-i rezolva problemele cu DNA omului de afaceri, moment in care a inceput investigatia.

Judecatoare contra DNA

Punerea in libertate a fostului sef al DGIPI Cornel Serban, a ofiterului DGA Petre Pitcovici si a omului de afaceri Puiu Popoviciu a fost facuta de judecatoarea viorica costiniu in ciuda mandatutul de retinere emis de catre DNA pentru favorizarea infractorului.

DNA a sesizat disciplinar si in trecut CSM impotriva judecatoarei de la Curtea de Apel Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea