Social

#ceata #aeroport #trafic aerian #zboruri anulate

Ceata afecteaza traficul aerian. Afla care sunt aeroporturile cu zboruri anulate!

Ceata densa din ultimele zile a creat numeroase probleme in traficul rutier si aerian. Pe aeroporturile din Cluj-Napoca si Targu Mures, sute de pasageri au ramas la sol dupa ce peste 20 de curse aeriene au fost anulate in ultimele 72 de ore.

La Cluj-Napoca, sute de persoane care urmau sa plece la Dortmund, Germania, au asteptat in aeroport peste 24 de ore. In cele din urma, zborul a fost anulat. De o soarta similara au avut parte si zborurile catre Londra, Viena si Munchen.

Si pe aeroportul din Targu Mures, sute de pasageri au ramas blocati dupa ce zborurile catre Bergamo si Paris au fost anulate.

Ceata a creat probleme si pe drumurile nationale. Astfel, in judetele Cluj, Mures, Alba sau Sibiu se circula cu dificultate. Pe alocuri, vizibilitatea este sub 50 de metri.

Marti, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de ceata, valabila pentru judetele din Moldova si Transilvania. In aceste conditii, soferii trebuie sa adopte o conduita preventiva pe durata deplasarii pe drumurile nationale.

Sursa foto: thehindu.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea