Social

#cec bank #lei #credit #prima casa

Cea mai mica rata pentru "Prima Casa" fara risc valutar

Creditele in lei sunt mai scumpe decat cele in valuta, dar nu sunt expuse devalorizarii monedei nationale. Cea mai buna oferta de credit in RON din programul "Prima casa" este oferita de CEC Bank.

Creditele in moneda in care se obtin veniturile este cea mai buna optiune pentru a nu fi expus riscului fluctuatiilor de pe piata valutara , astfel ca cel in lei poate fi o solutie buna pentru multi romani.

"Personal, consider ca in acest moment EURIBOR ( dobanda medie in functie de care variaza costurile creditelor in lei) se afla in apropierea unui minim istoric, in timp ce ROBOR (dobanda medie la lei) are mari sanse sa scada, iar in momentul adoptarii euro va fi inlocuita cu EURIBOR", spune presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea , citat de Cotidianul.

CEC Bank ofera cea mai buna varianta de credit in lei de pana acum in programul "Prima casa". Pentru un credit de 240.000 de lei (aproximativ 57.000 de euro) contractat pe 30 de ani, rata lunara va fi insa de 2.400 de lei.

Solicitantul poate obtine un credit doar daca varsta maxima la data rambursarii integrale este de 80 de ani, iar perioada de gratie maxima oferita de banca este de 180 de zile.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea