Social

#cladire Timisoara #Openville #zgarie-nori Romania #cea mai inalata cladire Romania

Cea mai inalta cladire din tara!

Cea mai inalta cladire din Romania, Sky Tower din Capitala, isi va pierde in curand acest statut. La Timisoara se va ridica un zgarie-nori cu 18 metri mai inalt decat turnul din Bucuresti.


Imobilul va avea 24 de etaje, 155 de metri inaltime si o suprafata totala construita de 594.000 metri patrati.

Cea mai mare pondere o va avea componenta de birouri. in total, vor fi construite sapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 131.000 mp inchiriabili, printre care si cea mai inalta cladire din România.

"Acestea vor forma polul de business al regiunii, destinat companiilor multinationale cu planuri de expansiune, unde vor lucra aproximativ 13.500 de persoane. Una dintre principalele atractii ale Openville va fi parcul, cel mai mare din vestul tarii, desfasurat pe o suprafata de peste 55.000 mp, o adevarata oaza de relaxare in aer liber, cu locuri de joaca pentru copii, carusel, patinoar, fantani arteziene, piatete pentru evenimente, peste 1.000 de arbori si 20.000 de arbusti", conform comunicatului grupului de companii Iulius, detinut de omul de afaceri Iulian Dascalu, care va investi 220 de milioane de euro pentru realizarea ansamblului.

Complexul va include si un multiplex cu 15 sali de cinema, precum si o zona de fresh market, cu fast food-uri si brutarii, carmangerii si locatii cu produse alimentare naturale.

Clientii vor beneficia in total de 3.750 de locuri de parcare, subterane si supraterane.

Lucrarile de constructie vor incepe in aceasta toamna, iar pana la finalul anului 2016 se vor inaugura 33.000 mp de spatii office. Prima faza de dezvoltare va fi finalizata in ultimul trimestru din 2017 si va cuprinde 80.000 mp de birouri clasa A, zona de retail si parcul. A doua etapa va presupune dezvoltarea de spatii office pana la suprafata de 131.000 mp, in functie de cerintele pietei.


Sursa foto: dailybusiness.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea