Social

#vremea #vremea weekend #prognoza meteo #vremea bucuresti

Ce temperaturi ne asteapta in weekend. Vremea, mereu cu surprize in aceasta perioada

In weekend, vremea se anunta frumoasa in majoritatea regiunilor tarii. Ninsorile si burnita se vor domoli, iar temperaturile vor creste usor.

Vineri va fi o zi insorita in toate regiunile tarii, chiar si in zonele de deal si la munte. In partea de nord-vest si in centru, vremea va fi mai rece si se vor mentine conditiile de ceata.
In estul si in sud-estul tarii, se vor semnala precipitatii mixte, in special in Dobrogea. Temperaturile maxime se vor situa insa intre -5 si 7 grade Celsius.

Sambata, temperaturile se mentin la un nivel normal pentru aceasta perioada, iar in sud va fi mai cald decat ar trebui. In zonele joase se va semnala ceata si, izolat, isi vor mai face aparitia burnita si fulguielile. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 8 grade Celsius.

Duminica, temperaturile vor urca si mai mult. Ziua va fi insorita, in special la munte si la deal. Temperaturile maxime se vor situa intre -4 si 9 grade Celsius.

Sursa foto: wallpapere.wallpaperstock.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea