Social

#prognoza meteo #vreme frumoasa #meteo #vreme

Ce temperaturi ne aduce inceputul de saptamana

 Meteorologii anunta vreme frumoasa pentru primele zile ale saptamanii in curs. Luni, vremea va fi calda in continuare, local calduroasa in special in Campia de Vest, cu maxime termice cuprinse intre 24 si 32 de grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari dupa-amiaza la munte unde cu totul izolat vor fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea. Temperaturile minime se vor incadra intre 9 si 20 grade, mai coborate in depresiunile intramontane, spre 5 grade.

In Capitala, vremea va fi calda, luni, cu o maxima a temperaturii aerului de 28...29 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Minima termica va fi de 13...15 grade.

Marti, vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, dar usor instabila. Cerul va fi variabil dimineata, dar incepand din orele amiezei vor fi dezvoltari noroase convective ce vor aduce averse, descarcari electrice si  intensificari ale vantului local in Banat si in Crisana si pe arii restranse in sudul Dobrogei si al Munteniei, in nordul Moldovei si zona de munte. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 33 de grade, usor mai scazute in zona litoralului, iar cele minime intre 9 si 20 de grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea