Social

#profesoara #holocaust #liceu

Ce stiu elevii de liceu despre Holocaust: "Hitler a facut rau la mai multi oameni"

Elevilor unui liceu li s-a prezentat un material despre Holocaust . Cum s-a descurcat profesoara si ce au inteles elevii? Vedeti in clipurile de mai mai jos.

Profesoara de istorie si-a cam pierdut cumpatul in fata camerelor de luat vederi, explicand ca Hitler "lua copiii de sub fustele mamelor". Printre balbaieli ea repeta ca liderul nazist a fost un monstru si propozitia "Ce poate fi mai rau de atat?", in materialul video prezentat de blogul fleurdelys.



Chiar daca profesoara a fost mai coerenta in prezentarea din fata elevilor decat in fata echipajului televiziunii locale, acestia nu au inteles prea multe. Hitler "a facut rau la mai multi oameni" spune o eleva care se scuza ca nu stie mai multe despre Holocaust fiindca e "doar clasa a IX-a".

 

"Holocaust" este un termen folosit pentru a descrie uciderea a aproximativ sase milioane de evrei, in marea majoritate din Europa, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, ca parte din "solutia finala a problemei evreiesti", programul de exterminare a evreilor, planuit si executat de regimul national-socialist din Germania, condus de Adolf Hitler .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea