Social

Ce spune Naomi Osaka despre problemele cu depresia si ce va face la US Open

Naomi Osaka, detinatoarea titlului la US Open, a declarat ca retragerea ei de la Roland Garros, legat de refuzul de a vorbi cu presa, reprezinta o situatie care nu se va mai intampla si ca "a invatat mai bine sa gestioneze lucrurile".

"Simt ca am gresit multe lucruri atunci", a spus Osaka, vineri, la o conferinta de presa inainte de US Open.

Dar sunt si tipul de persoana care traieste in momentul prezent si care spune sau face ce simte. Nu cred neaparat ca este un lucru rau. Sunt multe lucruri pe care am invatat sa le fac mai bine. Si nu cred ca acelasi lucru se va intampla din nou. Nu stiam atunci cate discutii se vor isca", a mentionat ea, conform lefigaro.fr.

Afectata de polemica iscata atunci cand a decis sa boicoteze presa, Naomi Osaka s-a retras de la turneul de la Roland Garros, inaintea meciului din turul al doilea, cu Ana Bogdan. Japoneza a spus ca a trecut prin mai multe stadii de depresie dupa US Open 2018 si ca este o persoana introvertita, care cu greu isi poate stapani anxietatea in public.

Apoi, la 16 august, Naomi Osaka a trecut din nou prim momente care i-au provocat lacrimi la prima conferinta de presa tinuta la Cincinnati, unde participa la un turneu de categorie WTA 1.000..

Conferinta de presa de la Western&Southern Open din Mason, Ohio, a inceput cu Osaka raspunzand la intrebari cu privire la sanatatea mintala si la intalnirile cu reprezentantii mass-media - subiecte care au declansat o dezbatere larg raspandita la mijlocul acestui an, cand s-a retras de la French Open pentru ca nu dorea sa participe la conferintele de presa, motivand ca are probleme de sanatatea mintala.

Osaka a fost intrebata in legatura cu pregatirea pentru partea de vara a sezonului, cea de pe hard, si despre reactia ei la ceea ce se intampla in Haiti, in urma unui cutremur devastator. Tatal ei este originar din Haiti, iar jucatoarea a declarat, sambata, ca va ceda premiile in bani castigate la Western & Southern Open celor afectati de cutremurul din Haiti.

In acele momente, Osaka a inceput sa-si stearga fata si si-a tras sapca peste ochi. Un reporter a spus "imi pare rau", pe masura ce Osaka s-a emotionat, la care jucatoarea a raspuns: "Nu, esti super-bun".

Cu Osaka plangand, moderatorul a spus ca vor face o pauza. Dupa cateva minute, Osaka s-a intors pentru a termina sesiunea. Ea si-a cerut scuze pentru ca a iesit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea