Social

# cum alegi bradul #brad impodobit #brad artificial #cadou craciun #personalitate #brad craciun

Ce spune despre personalitatea ta bradul pe care il alegi

Organizata, pragmatica, extrovertita, ambitioasa, altruista, optimista - toate aceste tresaturi ale personalitatii si multe altele sunt dezvaluite de o alegere simpla, cum ar fi cea a bradului de Craciun. Tu in ce categorie te incadrezi?

De Craciun ai ocazia sa-ti faci un simplu test de personalitate, dar, de ce nu, si prietenilor. Potrivit site-ului littlethings.com, simpla alegere a unui brad spune multe despre cel care il alege. 

Bradul artificial - dezvaluie o personalitate pragmatica, organizata. Nu-ti place sa cureti acele la final de sezon si nici sa investesti in fiecare an in achizitionarea unui brad. 

Bradul simetric - esti o persoana un pic obsedata de control si perfectionista. Vrei ca totul sa fie sa fie perfect, inclusiv decorarea bradului, de aceea, de cele mai multe ori, nu lasi pe nimeni sa faca asta in locul tau. 

Bradul urias - daca adesea te trezesti ca aduci in casa un brad care abia isi gaseste locul, esti optimista si ambitioasa. De asemenea, nu te temi de esec si ai curajul sa intri in situatii care te provoaca.

Bradul micut - Pricajit, dar nu fara de speranta, asa il vezi tu. Esti o fire optimista, originala, cu simtul umorului si cu multa imaginatie. 

Bradul original - creat de tine. Nu e nevoie sa spunem ca acest lucru dezvaluie o personalitate artistica, indrazneata, nonconformista. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea